F*cking ideas for sexy brandsセクシーなブランドのためのクソなアイデアF*cking ideas for sexy brandsセクシーなブランドのためのクソなアイデア

Campanya institucional per a la Generalitat Valenciana de l’ús i promoció del valencià.
Recordem a la gent com d’especial i única és la nostra llengua i com d’especials i únics ens fa aquesta.
Perquè és més que sabut que no hi ha amor més incondicional que el de la persona que t’estima de veritat, en qualsevol situació i moment de la teua vida, capaç d’aguantar-ho tot, de perdonar-ho tot…, siga allò que siga.

I així és la nostra llengua: ens ha forjat fins a arribar a ser qui som, a estar on volem estar. Mai ens ha girat l’esquena, mai ens ha defraudat. Amb el “Sempre Teua” ens apropem a ella amb un somriure de joia i serenitat, sabent que aquesta, la nostra llengua, SEMPRE ESTARÀ AL NOSTRE COSTAT.

Campaña institucional para la Generalitat Valenciana de l’ús i promoció del valencià.
Recordamos a la gente lo especial y única que es la lengua de todos los valencianos y lo especiales y únicos que nos hace ésta.
Porque es más que sabido que no hay amor más incondicional que el de la persona que te quiere de verdad, en cualquier situación y momento, por muy jodido que éste sea, capaz de aguantarlo todo, de perdonarlo todo…, sea lo que sea.

Y así es nuestra lengua, la lengua de TODOS: nos ha forjado hasta llegar a ser quienes somos, a estar donde queremos estar. Nunca nos ha dado la espalda, nunca nos ha defraudado. Con el “Sempre Teua” nos acercamos a ella con una sonrisa de alegría y serenidad, sabiendo que ésta, nuestra lengua, SIEMPRE ESTARÁ A NUESTRO LADO.

FASE TEASER

Hem dividit la campanya en dues fases:
Fase d’intriga per a generar expectativa: fem un llançament com si d’una marca de moda es tractés amb l’objectiu de canviar algunes percepcions i “prejudicis” que té el valencià i la seua integració en els usos habituals urbans. Utilitzem el mitjà influencer i dissenyem una estratègia que ens permet anar desvetllant la “marca” mitjançant diferents fases i accions, utilitzant aquest mitjà com altaveu i generar interès.

Dividimos la campaña en dos fases:
Fase de intriga para generar expectativa: hacemos un lanzamiento como si de una marca de moda se tratase con el objetivo de cambiar algunas percepciones y “prejuicios” que tiene el valencià y su integración en los usos habituales urbanos. Utilizamos el medio influencer y diseñamos una estrategia que nos permite ir desvelando la “marca” mediante diferentes fases y acciones, utilizando este medio como altavoz y generar interés.

FASE DISCOVER

Fase descobriment utilitzant el vertader mitjà per a la promoció de la llengua: l’ús de la paraula. Textos curts i precisos carregats de significats i intencions que conviden a la reflexió per part de qui els llig.
Utilitzem tots els suports disponibles per a que les paraules cobren protagonisme, perquè el poder de les paraules suggerisquen un parèntesi en els nostres pensaments.

Fase descubrimiento utilizando el verdadero medio para la promoción de la lengua: el uso de la palabra. Textos cortos y precisos cargados de significados e intenciones que invitan a la reflexión por parte de quién los lee.
Utilizamos todos los soportes disponibles para que las palabras cobren protagonismo, porque el poder de las palabras sugieren un paréntesis en nuestros pensamientos.