F*cking ideas for sexy brandsセクシーなブランドのためのクソなアイデアF*cking ideas for sexy brandsセクシーなブランドのためのクソなアイデア

Campanya per a l'eradicació de l'estigmatització de les persones amb trastorns mentals greus.

Vicepresidència i Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives de la Generalitat Valenciana ens demana la campanya contra l’eradicació de l’estigmatització de les persones amb trastorns mentals greus. Un encàrrec compromès i delicat, ja que les persones que pateixen aquest tipus de problemes són totalment apartades d’aquesta societat altament competitiva, eficient i productiva.

Després de descobrir aquesta realitat amagada que afecta o afectarà directa o indirectament en algun moment de les nostres alienades vides, comprenem que les persones amb algun tipus de trastorn mental som les víctimes d’una societat solament apta per a triumfadors.

Segons el filòsof i teòric social francés Michel Foucault, qui ostenta el poder defineix el que és “normal” i el que no ho és, d’igual manera que la societat defineix la “bogeria” al seu gust de tal forma que certes persones puguen caure en aquesta categoria i siguen aïllades.

Així decidim que faríem veure a la gent “anormal” que ells no tenen la culpa de patir algun tipus de trastorn causat pel poder dominant i que no tenen que avergonyir-se ni amagar-se de res ni de ningú.

“La nostra societat està dirigida per dements amb objectius dements. Crec que estem sent dirigits per maníacs amb finalitats maníaques i crec que em poden tancar com un boig per expressar aquest tipus de coses. Açò és la bogeria sobre aquesta qüestió.”

John Lennon