F*cking ideas for sexy brandsセクシーなブランドのためのクソなアイデアF*cking ideas for sexy brandsセクシーなブランドのためのクソなアイデア

Campanya per a l'eradicació de l'estigmatització de les persones amb trastorns mentals greus.

Vicepresidència i Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives de la Generalitat Valenciana ens demana la campanya contra l’eradicació de l’estigmatització de les persones amb trastorns mentals greus. Un encàrrec compromès i delicat, ja que les persones que pateixen aquest tipus de problemes són totalment apartades d’aquesta societat altament competitiva, eficient i productiva.

Després de descobrir aquesta realitat amagada que afecta o afectarà directa o indirectament en algun moment de les nostres alienades vides, comprenem que les persones amb algun tipus de trastorn mental som les víctimes d’una societat solament apta per a triumfadors.

Segons el filòsof i teòric social francés Michel Foucault, qui ostenta el poder defineix el que és “normal” i el que no ho és, d’igual manera que la societat defineix la “bogeria” al seu gust de tal forma que certes persones puguen caure en aquesta categoria i siguen aïllades.

Així decidim que faríem veure a la gent “anormal” que ells no tenen la culpa de patir algun tipus de trastorn causat pel poder dominant i que no tenen que avergonyir-se ni amagar-se de res ni de ningú.

“La nostra societat està dirigida per dements amb objectius dements. Crec que estem sent dirigits per maníacs amb finalitats maníaques i crec que em poden tancar com un boig per expressar aquest tipus de coses. Açò és la bogeria sobre aquesta qüestió.”

John Lennon

Como web molona que somos, utilizamos galletitas que permiten una navegación agradable y armoniosa. Si continúas la navegación por nuestra casa, que es la tuya, entendemos que te sientes a gusto en ella y aceptas amablemente las galletitas de la felicidad y nuestra política de las mismas. Por supuesto, si quieres saber más, solo tienes que pinchar el enlace y listo.

ACEPTAR
Aviso de cookies